Overfaldet i bussen

Skubbet og slået af medpassager

Foto: Midttrafik

En 23-årig mand fra Frederia fik en hård medfart, da han mandag aften omkring klokken 18.45 steg på en bybus i Aarhus. Han blev slået i ansigtet af en anden passager, som straks efter steg af bussen og forsvandt.

Den 23-årige var netop steget på bussen sammen med et par kammerater ved Trillegårdsvej i det nordvestlige Aarhus. Han gik frem i bussen med en taske over den ene skulder. Da han ville sætte sig på sædet ved siden af en kammerat fik han pludselig et hårdt skub i ryggen af en anden passager, der var steget på det samme sted, og som var på vej frem i bussen.

Han vendte sig om og spurgte undrende, hvad det skulle til for, da gerningsmanden indtog en konfronterende stilling og slog ham i ansigtet med flad hånd, så den overraskede buspassager blev ramt på læben. Buschaufføren greb hurtigt ind, men gerningsmanden benyttede lejligheden til at stige af bussen ved Storcenter Nord.

Overfaldet sket i bus 2A med retning mod Holme.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, 175-185 cm, alminidelig af kropsbygning. Sort hudfarve og sort hår. Han talte dansk med accent.

Manden var iført en grålig hættetrøje med blå/hvid stribe ved hætte, mørk dynejakke i syntetisklignende materiale.