Overblik: Snart udsolgt af takeaway nytårsaften

Se oversigt over hvor du kan købe maden til nytårsaften

Takeaway gourmetmad til nytårsmiddagen er er blevet populært i Østjylland.

Masser af restaurationer arbejder på højtryk d. 31. januar, for at få mad ud til gourmethungrende østjyder, men de fleste steder er der lukket for bestillinger. Det er nemlig for sent at få flere råvarer hjem til den store dag i morgen.

På Hotel Krone i Grenaa kan de hurtige stadig nå at få leveret maden til i morgen. Indtil videre er der bestilt 200 kuverter til priser mellem 229 kr. til 299 kr., men hvis man bestiller i dag, bliver maden leveret i morgen. På Restaurant Skakkes Holm sælger de en tre retters menu til 238 kr. I alt bliver der solgt 200 kuverter, men der tages ikke imod flere bestillinger.

På Nørre Vissing Kro i Skanderborg sender de travle kokke 200 fem retters menuer til 400 kr. stykket afsted i morgen. Kroen tager ikke imod flere bestillinger.

Hos Aalekroen i Silkeborg er der dog stadig mulighed for at bestille mad til nytårsaften. Indtil videre er der bestilt ca. 200 kuverter, men kroen tager stadig imod bestillinger i dag, hvis man altså er hurtig. Prisen er 299 kr. for en tre retters menu.

I Randers er der udsolgt hos samtlige restauranter, TV 2 | ØSTJYLLAND har kontaktet. Fladbro Kro har en nytårs takeaway til 350 kr. for tre retter. I alt er der solgt knap 100 kuverter, og der er lukket for flere bestillinger.

Hos Restaurant Mad og Vin leverer de 250 kuverter, men også her er der også udsolgt. Det er der også hos Restaurant Østergade 1, hvor de har solgt godt 200 kuverter.

Det samme gør sig gældende hos Niels Ebbesens Spisehus, hvor de har solgt omkring 300 kuverter, og hos Restaurant Sejlklubben hvor de sender 239 kuverter ud til de spiseglade randrusianere.

I Århus er der også udsolgt. Hos Svineriet har de solgt 1100 kuverter og lukket for yderligere bestillinger. På Frederikshøj Kro er der med 1500 kuverter også udsolgt, og det samme gælder for Restaurant Varna, hvor de har solgt 1000 kuverter.