- Ove C. kunne ikke redde os

Ove C. har tidligere reddet Randers FC, men nu er situationen en anden

Ove Christensen reddede i sidste sæson på mirakuløs vis Randers FC en ny sæson i Superligaen efter et miserabelt efterår.

I denne sæson står det knapt så galt til for Randers FC, men alligevel mener formand, Svend Lynge Jørgensen, at klubben står bedst ved at fyre Ove Christensen og erstatte ham med Peter Elstrup og Allan Kuhn.

- Vi har vurderet, at der var brug for en forandring, siger Svend Lynge Jørgensen.

- Vi står i en situation, der er forskellig fra sidste sæson. Dengang var der i princippet alt at vinde og intet at tabe. Ingen forventede, at vi ville klare den, forklarer formanden.

Svend Lynge Jørgensen peger på, at den seneste stime på seks kampe uden sejre og Påskens nederlag på 1-4 og 0-4 til henholdsvis AaB og Brøndby tegnede et dystert scenarie for resten af sæsonen.

- Der er seks kampe tilbage af sæsonen, og i de kampe skal vi nok have 10-12 point - i hvert fald - og der har vi vurderet, at det vil blive svært med den stime, vi har haft i de seneste seks kampe, fortæller formanden.

- Nu må alle kigge indad. Det gælder også spillerne, for det er dem, der skal performe, forklarer han.

Elstrup og Kuhn er de bedste til opgaven
Svend Lynge Jørgensen vurderer, at den hidtidige assistenttræner Peter Elstrup og Allan Kuhn, der netop har forladt et trænerjob i FC Midtjylland, er de bedste til at klare den forestående opgave i Randers.

- Elstrup er jo kulturbærer i vores klub. Han er ansvarlig for vores talentudvikling og har et godt kendskab til truppen.

- Med Allan Kuhn har vi tidligere set, at han kommer med friske øjne, energi og entusiasme, og det håber vi også, at han kan levere her, fortæller Svend Lynge Jørgensen.

Ledelsen i Randers FC har endnu ikke besluttet, hvad der skal ske på trænerposten frem mod den kommende sæson.

Randers FC indtager 10.-pladsen i Superligaen med samme pointtal som AaB, der i øjeblikket ligger til nedrykning.