Østjysk MF'er går på barselsorlov

Silkeborg-valgte Thomas Jensen går på barselsorlov fra folketinget

Thomas Jensen (S) er blevet far for tredje gang - og med to helt små børn og et lidt større, har han nu besluttet sig for at gå på barselsorlov.

- Jeg ved endnu ikke hvor længe, jeg skal være væk. Når man er folketingsmedlem, der er valgt i Jylland og bor i Jylland, kan jeg ikke bare komme hjem om aftenen og give en hånd med, siger Thomas Jensen til tv2oj.dk.

Thomas Jensen er valgt i Silkeborg, og hans suppleant Anne Paulin tager over i folketinget, mens Thomas Jensen er på barsel.

- I mine otte år i Folketinget har jeg hørt det samme skrækhistorie igen og igen, nemlig at mange tidligere såvel som nuværende folketingsmedlemmer fortryder, at de ikke var til stede og investerede mere tid og nærvær sammen med familien og deres nyfødte børn. Jeg vil ikke begå den samme fejl og denne tid med et lille nyt familiemedlem kommer ikke igen, så det er helt naturligt for mig at tage barselsorlov, siger Thomas Jensen.

Soc.dem.: Kun én måling tæller

Midlertidigt afløst som udvalgsformand Flere politiske sager vil stadig have hans bevågenhed, og han fortsætter også med at være engageret i politiske opgaver om at varetage lokale Silkeborg-interesser.

Andre steder må han erstattes midlertidigt. Eksempelvis bliver Jens Joel midlertidigt formand for folketingets skatteudvalg i stedet for Thomas Jensen.