Østjyllands bedste kollega

Rengøringsassistent på Falck-station i Hornslet hyldet

02:22

1 af 2

Østjyllands bedste kollega hedder Kirsten Sørensen og gør rent på Falck-stationen i Hornslet på Djursland.

Det mener i hvert fald dommerne i konkurrencen Østjyllands Bedste Arbejdsplads, der torsdag blev afsluttet med et stort finaleshow på Værket i Randers.

Konkurrencen på TV 2 | ØSTJYLLAND er den tredje af sin slags. Også i 2001 og 2004 er Østjyllands bedste arbejdsplads blevet hædret, men for første gang var der i år også en special-pris til Østjyllands bedste kollega.

Masser af smil og overskud
Prisen som Østjyllands Bedste Kollega skal gå til en person, der i særlig grad sikrer arbejdsglæden blandt kollegerne. I deres indstilling af Kirsten Sørensen lægger Falck-redderne i Hornslet vægt på, at hun er en kollega med masser af smil og overskud.

- Selvom vi alle sammen er voksne mænd, betyder det utroligt meget, at vi har en reservemor, som har styr på stationen og står klar til at hygge om os, når vi kommer "hjem" mellem ambulanceturene, skriver kollegerne i deres indstilling.

Foruden at sørge for en fuldstændig pletfri Falck-station har Kirsten Sørensen ifølge kollegerne altid overskud til friskbrygget kaffe, nybagt kage og en glad bemærkning.

- De fleste på stationen arbejder som døgnvagter, hvor man er på arbejde 24 timer ad gangen. Derfor betyder det rigtigt meget, at der er nogle hyggelige rammer på arbejdspladsen, når man skal være væk fra familie og venner i så mange timer i træk, mener kollegerne.

116 indstillet
I alt 116 østjyder var indstillet til prisen som Østjyllands Bedste Kollega. Men det var altså Kirsten Sørensen, dommernes valg faldt på. Det var derfor hende, der blev hyldet af flere hundrede feststemte medarbejdere fra en række østjyske virksomheder.

Finaleshowet på Værket i Randers blev sendt direkte på TV 2 | ØSTJYLLAND og på Kanal Østjylland. Foruden Kirsten Sørensen var Benjamin Lyster Sørensen fra Post Danmark i Skanderborg og Ole Kai Behrndtz fra Danske Bank i Aarhus nomineret til prisen som Østjyllands Bedste Kollega

Læs mere om konkurrencen Østjyllands Bedste Arbejdsplads