Østjyder hitter med EM-sang

Mere populær end Nik & Jays officielle sang

03:08 Luk video

Så det tid til bold igen, tid til at blive skuffet for vores drenge skal til EM og alle vores drømme bliver slukket.

Sådan lyder starten på EM sangen "Vi Ta'r Til Polen lålålå", der skrevet af de to østjyder Rune Iversen og Jeppe Vejs. I sangen laver de på en sjov og humoristisk måde grin med fodboldlandsholdet.

- Da Danmark havde kvalificeret til EM, blev vi enige om, at lave en EM sang, der skulle være realistisk og med et glimt i øje. Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, men blot taget det, der fungerer fra tidligere fodboldsange, siger Jeppe Vejs til TV 2 | ØSTJYLLAND 

Og allerede inden Danmark har spillet sin første kamp ved EM, er den alternative EM sang gået hen og blevet et hit, endda et større hit end Nik & Jays officielle EM sang "Vi Vandt I Dag".

På YouTube er "Vi Ta'r Til Polen" blevet set 156.116 gange mens Nik & Jays "Vi Vandt I Dag"  kun har fået 154.136 klik på YouTube.

- Det er da skægt, at den er mere poplulær end Nik & Jays, men vi skal dog ikke ud og optræde med den, siger Jeppe Vejs til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Rune Iversen og Jeppe Vejs har gode erfaringer med YouTube. Tilbage i marts sidste år lavede de musikvideoen "Chatroulette Love Song" i forbindelse med et speciale om virale videoer.

I sangen erklærer de deres kærlighed til en intetanende kvinde, som til sidst i sangen bliver vidne til et frieri på åben skærm fra de to østjyder. Chatroulette Love Song er blevet set over seks millioner gange på YouTube.   

Om "Vi Ta'r Til Polen når samme højder, det må tiden vise. Klik på billedet øverst og varm op til Danmarks kamp senere i dag mod Holland.