Østjyde vinder Little Miss Galaxy 2016

Josephine-Emilia Thide Nielsen fra Horsens har netop vundet skønhedskonkurrence i Georgien

Foto: Archil Shushanashvili

Foto: Miss Danmark

Foto: Miss Danmark

Foto: Kasper Lau

1 af 4

For et par måneder siden blev 16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen kåret som Miss Teen Denmark 2016 af Miss Denmark Organisationen, og med titlen fulgte en tur til Georgien for at repræsentere de danske farver i Little Miss Galaxy 2016.

I løbet af den seneste uge har Josephine-Emilia Thide Nielsen været i Kutaisi i Georgien sammen med sin mor og andre deltagere fra hele verden, og her gik den unge horsensianer også hele vejen.

Miss Teen Denmark 2016 er fra Horsens

Ugen har budt på sightseeing i Georgien, gallamiddage, receptioner, photoshoots, modeshows, talentkonkurrence, personlige interviews og meget andet, og onsdag aften løb det storslåede finaleshow af stablen.

Josephine-Emilia Thide Nielsen gjorde det så overbevisende, at hun løb af sted med sejren, og hun kan nu smykke sig med titlen Miss Teen Galaxy det næste års tid.

- Jeg har undervejs i konkurrencen fået meget positive tilbagemeldinger omkring Josephine-Emilia efter hun havde været igennem diverse delkonkurrencer, og jeg var ikke i tvivl om at hun ville klare sig godt til den store finale, siger direktør for Miss Danmark, Lisa Lents, til Miss Danmarks hjemmeside.