Opskriften på succes

Tilsæt englænder og bland godt med kronjyder

Efter en sæson i 1. division og en trænerfyring efter genkomsten til Superligaen, har Randers FC endelig fundet opskriften på succes - Colin Todd.

Det startede dog skidt med en ordentlig premieresnitter på 6-1 mod Sønderjyske, men siden da er det gået stødt opad i tabellen. Og med en sejr i topkampen mod AaB fredag aften kan Randers kravle op på ligaens tredjeplads efter 18 spillerunder.

Angriberen Ronnie Schwartz, som i øjeblikket scorer mål på samlebånd, er slet ikke i tvivl. Det er Colin Todds krydderi, metoder og ledelse, som har løftet de undertippede kronjyder .

- Colin er kommet med nogle nye redskaber i forhold til, hvordan vi spillede under Michael Hemmingsen. Førhen spillede vi mere med lange bolde, og det var måske ikke lige vores spillestil. Det passer os bedre, at vi nu spiller mere med bolden. Vi havde lidt problemer i begyndelsen, men vi har fået helt styr på det nu, siger han til sporten.dk.

Engelsk stil

Ifølge Ronnie Schwartz er det Colin Todds engelske stil og bagland, der har tilført holdet ny tro og respekt.

- Jeg synes, det virker lidt anderledes, når det er en mand, der kommer hen og taler engelsk. Der er lidt mere autoritet over det, og det er rigtig fint. Han tager tit en til side, hvis præstationerne ikke lige har været helt gode, eller hvis der er noget, han ikke er tilfreds med. Han er god til at tage de små snakke en og en i stedet for at sige det ud over det hele foran alle andre. Og den feedback, synes jeg, er meget vigtig, siger Ronnie Schwartz til sporten.dk.