Oprykkere sat på plads i Horsens

Sender HB Køge hjem med et nederlag på 0-3

Arkivfoto. Foto: AC Horsens

Velkommen tilbage til Superligaen.

Oprykkerne fra HB Køge fik langt fra den bedste tilbagevenden til den bedste række, da holdet søndag løb ind i et 0-3-nederlag ude til Horsens.

Sidst HB Køge var i Superligaen rykkede holdet ud med et brag efter kun 19 point i 33 kampe, og bedømt ud fra premierekampen mod Horsens er det scenarie langt fra utænkeligt igen i denne sæson.

Hjemmeholdet satte sig fra starten tungt på kampen og kunne snildt have været foran med mere end det ene mål ved pausen. Det havde bestemt ikke været ufortjent.

HB Køge havde således svært ved at holde Horsens fra chancer, og de sjællandske gæster kunne i flere tilfælde slet ikke finde ud af at sparke simple løse bolde ud af eget felt. 

Ikke godt spillende

Horsens var trods den klare sejr ikke synderligt godt spillende i sæsonpremieren, men kom alligevel frem til en del chancer, blandt andet som følge af fejl i HB Køge-forsvaret. 

Lasse Kryger, Martin Retov og Issey Nakajima Farran scorede Horsens' mål.

HB Køges defensive kvaler blev illustreret ved, at Simon Richter - som er kommet til i sommerpausen efter oprykning fra Danmarksserien med Fremad Amager - er gået direkte fra den femtebedste række og ind i oprykkernes startopstilling på pladsen som højre back.

Simon Richter endte desuden med at blive smidt ud med et kvarter tilbage af kampen efter to gule kort.  Han er derfor i karantæne i næste runde, hvor HB Køge på hjemmebane møder FC Midtjylland.

AC Horsens-HB Køge 3-0 (1-0)

1-0 Lasse Kryger (14. minut)
2-0 Martin Retov (56. minut)
3-0 Issey Nakajima-Farran (69. minut)

Udvisning: Simon Richter, HB Køge (75.)

Tilskuere: 2.227