Opklaring trækker ud

Mulighederne for at opklare et voldtægtsforsøg i en skov på Djursland er ved at være udtømte for politiet i Grenaa.

Politiet i Grenaa er så småt blevet modløse med hensyn til opklaringen af et groft voldtægtsforsøg, rettet mod norsk joggingløber.

Voldtægtsforsøget skete mandag den 16. juli og gik udover en 36-årig norsk joggingløber.

- Offeret genkendte ikke manden vi pt har sigtet, da hun i fredags var inviteret til en konfrontation, det siger Knud Såby, vicekriminalkommissær ved Østjyllands Politi i Grenaa i dag til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Heller ikke en stak vidneudsagn har givet gevinst.

- Og vi tror heller ikke på, at der kommer nyt i sagen af den vej, siger Knud Såby. De folk der ved noget har reageret, men vi er da stadig meget interesserede i at høre fra vidner.

<B>57-årig er stadig sigtet</B>Kort efter voldtægtsforsøget anholdt politiet en 57-årig mand fra Fyn. Han er løsladt, men stadig sigtet. Nu prøver politiet at bevare den sidste rest af optimisme som de kan grave frem.

- Vi mangler jo stadig resultaterne fra DNA-prøverne. Der kan være forskellige grunde til at kvinden ikke genkendte manden, men DNA-prøverne vil endeligt vise om han er gerningsmand eller uskyldig, siger Knud Såby

Svaret på DNA-prøverne skulle komme inden for en måneds tid.

<a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=15041" target="_blank">Læs også: Groft voldtægtsforsøg på Djursland (17/7-2007)</a>