Ophæver ansættelsesstop

Randers Kommune ophæver nu ansættelsesstop på ældreområdet

Foto: Colourbox

Der har de seneste syv måneder været ansættelsesstop på ældreområdet i Randers Kommune, men det er nu slut.

I oktober 2014 indførte kommunen ansættelsesstop på ældreområdet på grund af et budgetunderskud, som skyldtes stigende efterspørgsel og behov for ældreområdets ydelser, og af samme grund blev 32 medarbejdere fyret.

Ansættelsesstoppet er nu ophævet, og ledelsen ser frem til slå stillinger op til ansættelse af nye medarbejdere - blandt andet sygeplejersker og social og sundhedsassistenter.

- Det glæder os rigtig meget at kunne meddele, at økonomien nu tillader, at vi kan ophæve ansættelsesstoppet og begynde at ansætte nye medarbejdere igen, siger ældrechefen, Per Christensen, i en pressemeddelelse.

Takker medarbejderne

Ledelsen på ældreområdet har de seneste syv måneder oplevet et stigende ønske om nye ansættelser, og det har også været nødvendigt løbende at give dispensationer for ansættelsesstoppet.

Ledelsen af ældreområdet roser medarbejdere, der har holdt skansen i perioden med ansættelsesstoppet.

- Vores medarbejdere har gjort det rigtig godt i det forløbne halve år, og det er det, vi kan høste frugterne af nu, hvor vi har fået økonomisk råderum til at give medarbejderne nye kolleger igen, siger Per Christensen.

Det er ikke muligt for ældrechefen at sige præcist, hvor mange nye stillinger, det kommer til at dreje sig om, men de vil løbende blive slået op med start i juni 2015.