One Direction til Horsens

Østjysk stadion er eneste danske stop på turné

Tidligere har Horsens haft et godt tag i det ældre publikum med koncerter med schlagerstjernen Hansi Hinterseer og de middelaldrende med Metallica.

Nu kaster byen så også for alvor en trumf på bordet, når det kommer til at fange det yngre publikum. Til næste sommer er det verdens nok mest populære boyband i øjeblikket, som lægger vejen forbi.

One Direction har netop i dag offentliggjort, at Casa Arena i Horsens bliver det eneste stop i Danmark, når bandet skal i gang med sin Europa-turné.

Det er foreningen Horsens & Friends med formand Frank Panduro i spidsen, som endnu engang kan trække en kanin op af hatten og præsentere verdensnavnet:

- Det er kæmpe stort. Det er noget, jeg længe gerne ville have til at ske. Vi har jo haft Hansi Hinterseer og andre store rocknavne, og nu prøver vi ligesom at få hele paletten med, siger Frank Panduro til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Der bliver i alt sat 30.000 billetter til salg til koncerten, som bliver afholdt den 16. juni 2015. Billetterne bliver sat til salg lørdag den 1. november klokken 10.

One Direction har på bare fire år formået at sælge over 46 millioner albums og have 94 nummer et hits rundt omkring på de internationale hitlister.

Nedenfor kan du se musikvideoen til One Direction-singlen Steal My Girl: