Ond spøg: Endnu et håb forsvandt

Thomas Stralners familie har ikke brug for flere nedture

03:21

1 af 2

Søndag aften kom der nyt håb for de pårørende til 19-årige Thomas Stralner, som forsvandt efter en bytur i Randers for over tre uger siden. Livstegn via en Facebook-profil med Thomas' oplysninger viste sig dog at være en syg joke, som har påvirket familien meget.

Det kunne TV 2 | ØSTJYLLAND fortælle mandag, og i dag afslører faren Michael Stralner, hvordan han og de øvrige familiemedlemmer reagerede på den ondskabsfulde spøg.

Politiet: Beredskabsstyrelsen skal trække vod efter Thomas

- Hver evig eneste dag håber vi på at høre livstegn fra Thomas, så vi fløj op af stolen, da venneanmodningerne kom. Igen håbede vi på at få det svar, vi gerne vil høre, og så er det pinagtigt at få smidt realiteterne i hovedet endnu engang, siger Michael Stralner til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han forklarer, at familien efter en kort periode med vild jubel og entusiasme hurtigt fandt ud af, at der nok var tale om et falsk håb.

Vil bare have en ende på det hele

- Efter vi fik ro på, så vi, at Thomas' fødselsdato ikke passede, og så indså vi, at profilen nok ikke havde meget med ham at gøre. Men man kommer jo til at håbe alligevel, fortæller faren.

Alle de pårørende ønsker brændende at få klarhed over, hvad der præcist er sket med Thomas.

Thomas' familie offer for syg joke

- Men her blev vi dunket i hoved igen. Der er en masse op- og nedture, som vi ikke har brug for. Vi sidder fast i en lukket sløjfe af negative følelser, lyder det fra Michael Stralner.

I forhold til hvem der har fundet på den onde joke med familien, har faren en idé.

- Jeg tror simpelthen ikke, at nogen har gjort det af ondt sind, så der må være tale om et ungt menneske, som ikke ved, hvad det her går ud på, siger han.

Du kan høre hele interviewet med Michael Stralner øverst på siden. Her fortæller han også om den enorme opbakning, som familien har oplevet i den hårde tid.