Onanerende mand efterlyses i Randers

Fredag eftermiddag tog en hundelufter en 15-16 årig ung mand i at onanere offentligt på Nordre Fælled i det nordlige Randers

Foto: Google Maps

Nu advarer Østjyllands Politi mod en blufærdighedskrænker i Randers, og samtidig søger man flere vidner i sagen. Episoden udspillede sig fredag omkring kl. 16.35 på det grønne område Nordre Fælled i den nordlige del af byen.

Her spottede Mette Christiansen noget mistænkeligt, da hun gik tur med sine hunde.

- Jeg kommer gående af en sti, da jeg ser ham 50-60 m længere væk. Da han ser mig, vender han sig rundt og tager hænderne ned i bukserne. Og så kan jeg godt se, hvad der sker, fortæller Mette Christiansen til tv2oj.dk.

Manden står tydeligt og onanerer, og Mette Christiansen overvejer at råbe ham an, men af frygt for reaktionen holder hundelufteren sig fra den idé.

- Det er først, da jeg kommer tættere på, at jeg rigtig kan se ham. Jeg tænker, at det kan være en voksen mand, som vil reagere aggressivt, hvis jeg råber ad ham. Det viser sig dog, at det er en ung mand på 15-16 år, forklarer Mette Christiansen.

Medarbejder mistænkt: Mulig blufærdighedskrænkelse på skole

Chokeret over oplevelsen

Først da hun er næsten helt henne ved ham, tager han hænderne op af bukserne.

- Han flytter sig ikke, men står bare der med et smørret grin. Jeg var godt nok chokeret - også med tanke på hvor mange børn og unge mennesker, der bruger stedet, lyder det fra Mette Christiansen.

Efterfølgende går hun hen til sin bil og sender en advarsel ud til borgeren i Randers via Facebooksiden "Facebook Randers", og så tager hun kontakt til Østjyllands Politi.

- Vi hører meget gerne fra andre vidner, eller nogen som har oplysninger i sagen. For vi vil naturligvis meget gerne have fat i den unge mand, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Klaus Møller.

Pludselig lå underboen i hendes seng: Rikke er stadig rystet

Måske han har stået der længere tid

Han forklarer nemlig, at det er uvist, om manden har stået der i længere tid og krænket andre i området.

- Jeg har ikke set ham deroppe før, men vil helt klart kunne kende ham igen. Så i den kommende tid vil jeg da holde ekstra øje, og jeg sendte også advarslen ud for at gøre andre opmærksom på manden, fortæller Mette Christiansen.

Hundelufteren har givet et godt signalement af blufærdighedskrænkeren til politiet, som håber, at det kan føre til den unge mand.

Han beskrives som 15-16 år, mellemøstlig af udseende, 165-170 cm høj og spinkel af bygning. Han var lys i huden og havde sort hår. Under episoden på Nordre Fælled var den unge mand iført en lys dynejakke, sorte bukser og hvide kondisko.

Har du oplysninger i sagen kan Østjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.