Område afspærret: Politiet undersøger et 'mistænkeligt forhold'

Et område ved Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Nord er afspærret på grund af et 'mistænkeligt forhold'

Østjyllands Politi har afspærret et område på Vilhelm Bergsøes Vej i det nordlige Aarhus. Foto: Per Øxenholt - Øxenholt Foto

OPDATERING

En kvinde på 30 år er blevet fundet dræbt i lejligheden på Vilhelm Bergsøes Vej, oplyser Østjyllands Politi. Læs mere ved at klikke på linket nedenfor.

Læs også 30-årig kvinde dræbt af knivstik i Aarhus

Østjyllands Politi søndag aften massivt til stede i det nordlige Aarhus, hvor et 'mistænkeligt forhold' undersøges.

Ved Vilhelm Bergsøes Vej er et område samt selve vejen spærret af.

Læs også 5.000.000 kr. savner sin ejer: Heldig lottospiller ramte plet

- Der har været et mistænkeligt forhold, som vi er ved at undersøge nærmere. Området er spærret af, og man skal følge vores anvisninger, lyder det kortfattet fra vagtchef Lars Bisgård fra Østjyllands Politi.

- Vi har været her siden klokken 18, og vi bliver, til vi er færdige, sagde vagtchefen tidligere søndag aften til TV2 ØSTJYLLAND.

Afspærringen gælder et grønt område ved nogle boliger ved Peter Fabers Vej og Vilhelm Bergsøes Vej, som ligger bag Paludan Müllers Vej. Foto: Ritzau Scanpix

Område afspærret

Vagtchefen ved Østjyllands Politi fortæller, at man som beboer i området ikke har grund til at være bekymret.

Vagtchefen ønsker på nuværende tidspunkt ikke at kommentere yderligere på sagen, som gør, at politiet er til stede og har afspærret området i det nordlige Aarhus ikke langt fra indkøbscentret Storcenter Nord.

Læs også Han slog sin mor ihjel: 'Jeg har ikke gjort det for at være ond'

Afspærringen gælder et grønt område ved nogle boliger ved Peter Fabers Vej og Vilhelm Bergsøes Vej, som ligger bag Paludan Müllers Vej.

- Beboere i området kan stadig gå til og fra deres boliger, siger en talsperson ved Østjyllands Politi til Ritzau kl. 22 søndag aften.

Vilhelm Bergsøes Vej ligger tæt på krydset, hvor Vestre Ringgade og Paludan-Müllers Vej mødes. Foto: Google Maps