For-olympisk debut til Warrer

49er-sejler Jonas Warrer fra Aarhus tester OL-formen

Foto: Christian M. Borch / Sejlsport.dk

Sammen med Søren Hansen er han nummer syv efter en overordnet acceptabel dag. 

Selvom han er indehaver af en olympisk guld, bød lørdagens første sejladser ved For-OL i Weymouth faktisk på intet mindre end en debut for 49er-sejleren Jonas Warrer. Det er nemlig første gang i de over ti år, han har sejlet 49er, at han er med til en olympisk test-konkurrence. 

Senest for fire år siden i Kina var det nemlig Peter og Søren Hansen, der repræsenterede Danmark ved den tilsvarende test-event i Qingdao.

Dagens debut bød på tre sejladser, der resulterede i serien 8-10-10, hvilket placerer den danske duo på den samlede 7. plads. 

- På forhånd havde jeg helt klart ikke solgt dagen for det her. For det var ikke lige det gennemsnit, jeg havde håbet på i morges. Men når man ser på, hvordan det er gået nogle af de andre, kan vi være rimelig tilfredse, siger Jonas Warrer med henvisning til, at kun fem af feltets 24 både har scoret under 20 point i dagens tre sejladser.

I front befinder tyskerne Schadewaldt og Baumann sig med 10 point, hvilket er et point foran Outteridge og Jensen fra Australien. På tredjepladsen finder man OL-sølvvinderne fra 2008, Martinez og Fernandez fra Spanien med 17 point.