Olsen: Mere power mod OB

AGFs Danny Olsen om fredagens kamp mod OB

Foto: Ole Nielsen

AGF har fået en forrygende start på tilværelsen i Superligaen, hvor holdet i de tre første kampe har hentet syv ud af ni mulige point.

Fredag aften går turen til Fyn, hvor aarhusianerne skal møde OB, der også er kommet godt for land og har hentet seks point i tre kampe under Kent Nielsen, som er ny træner i klubben.

- OB har fået ny træner og nye spillere, og de har gjort det rigtig godt i de første kampe, så det bliver helt sikkert en svær udekamp, siger Danny Olsen til AGFs hjemmeside og fortsætter:

Se: Retov er ny U-træner i AGF

- Deres kanter kan godt lide at trække ind i banen og skabe overtal, så vi skal være gode til at komprimere midtbanen og sørge for, at de ikke får for meget tid og plads. Og så skal vi selvfølgelig være opmærksomme på en spiller som Rasmus Falk, som har meget ekstra i sig, og som både kan sætte de andre og sig selv op.

I den seneste runde i Superligaen vandt AGF 3-2 over Randers FC efter en skidt 1. halvleg, hvor aarhusianerne kom bagud med 2-0.

Se: Aron-millioner til AGF

- Vi skal komme ud med mere power, som vi egentlig også så i den første hjemmekamp mod Brøndby. Mod Randers kommer vi til at være lidt på hælene og kan ikke stå imod deres fysiske spil. Det skal vi være klar til mod OB. Hvis vi skal have noget med hjem fra Odense, skal vi yde 110 procent i nærkampe og løbeindsats. Det manglede vi lidt i første halvleg mod Randers, siger Danny Olsen.

AGF-træner Morten Wieghorst mener, at AGF skal forsøge at undgå at give fynboerne for mange omstillinger, da de er gode til at udnytte dem.

Se: AGF vinder dramatisk lokalopgør

- Det bliver interessant at se, hvor meget vi kan bestemme med bolden, og hvor meget OB vil med bolden. I to af de tre kampe, de har spillet, har de haft bolden markant mindre end modstanderen. Vi vil gerne gribe fat om spillet. Vi har selvfølgelig altid respekt for modstanderen, men vi vil gerne have bolden så meget som muligt, og det gælder også mod OB, siger Morten Wieghorst.

Kampen mellem OB og AGF spilles fredag aften klokken 18.00 på Tre-For Park i Odense.

Til kampen kan Morten Wieghorst igen råde over Adrián "Piscu" López, der havde karantæne mod Randers FC, og han er tilbage i AGF-truppen.

Morten Wieghorst har udtaget følgende 19 spillere til kampen mod OB.

1. Steffen Rasmussen

2. Dino Mikanovic

4. Daniel A. Pedersen

5. Alexander Juel Andersen

6. Daniel Christensen

7. Stephan Petersen

9. Danny Olsen

10. Kim Aabech

11. Jesper Lange

14. Ahmed Yasin

16. Jens Jønsson

17. Oskar Buur

18. Josip Elez

20. Elmar Bjarnason

21. Mate Vatsadze

22. Davit Skhirtladze

23. Lukas Fernandes

25. Adrián López

26. Morten Nordstrand