Olafur: Vil ikke tude for meget – men der var straffe

Randers-træner Olafur Kristjansson ærgrer sig over, at det ikke blev til point mod Brøndby

02:09

Randers FC måtte gå skuffede fra banen, da Brøndby snød kronjyderne få minutter før tid med et afrettet skud.

Det var selvsagt en skuffet Randers-træner, der mødte pressen efter kampen.

- Det var et spørgsmål om marginaler, og de faldt til deres fordel i dag. Selvfølgelig skal man ikke tude alt for meget, men vi bliver snydt for et straffespark i første halvleg, siger Olafur Kristjansson til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Randers FC taber medrivende topopgør

Han hentyder til en situation, hvor Nicolai Poulsen efter lidt forvirringen bliver hægtet i feltet. I en anden situation lignede det også gevaldigt, at Brøndbys Sven Crone havde arm på bolden inde i feltet.

Randers-træneren havde ikke meget at udsætte på dommeren generelle præstation, men ærgrer sig over det manglende straffespark, som han mener skulle have været dømt.

- Jeg synes, det er okay, at dommeren giver lov til at spillerne går til den, men det har ikke noget med det at gøre, at man ikke dømmer et straffespark i feltet, når en spiller bliver sparket ned, siger Olafur Kristjansson. 

Læs også Randers FC overvejer at sætte kameraer på sine vagter

Spillemæssigt var det dog pil op for Randers FC efter en skidt indsats mod AaB i seneste runde.

- Du kan ikke sammenligne indsatsen i dag med indsatsen i fredags. Vi investerer nok til at kunne have fået noget ud af kampen, og det er derfor, jeg lyder lidt frustreret, siger Randers-træneren.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.