Olafur: Når det bliver personligt, er det upassende

Ólafur Kristjánsson støtter Thomas Thomasberg i, at Ståle Solbakkens kommentarer om assistenttrænerens dårlige syn med mere er over stregen

03:23

Randers FC’s nederlag på 1-0 til FC København i Telia Parken vil mest af alt bliver husket for noget, der ikke har en dyt med fodbold at gøre. Thomas Thomasberg var under kampen flere gange utilfreds med dommerens kendelser, og det fik efterfølgende københavnernes træner til at udtale:

- Jeg har jo spillet med Thomasberg i Aalborg. Han lavede en del fejlpasninger, og det kan være på grund af synet, sagde Ståle Solbakken blandt andet. 

Læs også Thomasberg raser mod Solbakken: Mangel på klasse

Thomas Thomasberg, der bruger briller, har taget til genmæle på sin Facebook-profil, og det kan cheftræner Ólafur Kristjánsson sagtens forstå.

- Jeg synes, at når det bliver personligt, så er det upassende. Det kan jeg godt forstå, at Thomas ikke er villig til at finde sig i og reagerer på en sober måde. Der bliver sagt mange ting i kampens hede, det lader vi ligge på banen, og siger tak for kampen bagefter. Men når det bliver personligt og ikke handler om den kamp, vi lige har spillet, der synes jeg, at man går over grænsen, fortæller Ólafur Kristjánsson. 

Læs også Kronjysk trænerdarling fyret i Esbjerg

Forsvarsspilleren fra FC København Mathias Zanka Jørgensen har ifølge Thomasberg ligeledes kaldt assistenttræneren brilleabe og sagt, ”hvor er du mega grim”. Det har blandt andet fået direktør i Randers FC, Michael Gravgaard, til at opfordre dommerne til at have mere fokus på FCK’s spillere og stab under kampene. Til spørgsmålet om der hersker en særlig form for FCK-arrogance, svarer Ólafur Kristjánsson:

- FCK har et fantastisk fodboldhold, fantastisk dygtige spillere og en dygtig trænerstab. De har arbejdet sig hen mod en position, hvor de er førerhold i dansk fodbold, det er der ingen tvivl om. De har fortjent al den ros, de har fået, og når man har succes, er der mange ting, som følger med. De skal også behandle den succes på en pæn måde. Vi er alle sammen kollegaer, og dem du møder på vej op, dem møder du også på vej ned, siger Ólafur Kristjánsson.