Olafur: Jeg har valgt, at Masango ikke træner med

Ólafur Kristjánsson siger, at det er ham, og ikke Mandla Masango selv, der har valgt, at han ikke skal træne med resten af Superliga-truppen

03:02

Sagaen om Mandla Masango er ikke kommet nærmere en afslutning, her hvor vi gå ind i den sidste uge af sommerens transfervindue.

Masango scorede i sæsonåbneren mod FC Midtjylland, men sydafrikaneren har ikke været en del af truppen - hverken til træning eller kamp - siden holdet runden efter tabte hjemme mod AaB.

Læs også Igen uro i RFC? Profil føler sig ikke klar til at spille

I tirsdagens afsnit af Fodbold med Horup afslører Randers FC-træner Ólafur Kristjánsson, at det er ham, der har bedt Masango om at træne for sig selv. 

- Jeg har valgt som træner, at han skal lave noget andet. Han skal ikke træne sammen med holdet. Det er min beslutning, siger den islandske træner.

Den 27-årige kantspiller har gennem sin agent Buddy Farah ytret sin utilfredshed med at være i Randers FC. Der var rygter om et skifte til AaB, men nordjydernes bud blev afvist af Randers FC.

Læs også Masango stadig ikke en del af holdet i Randers

Hvorvidt Masango bryder sine kontraktlige forpligtelser, når han siger, han ikke er klar til at træne, vil Ólafur Kristjánsson dog ikke tage stilling til.

- Jeg forholder mig til, at vi opfylder vores del af aftalen. Så må vi kigge på, om det kun at møde ind og ikke føle sig klar til at træne, om det er at opfylde aftalen (fra spillerens side, red.). Den beslutning ligger ikke på trænerniveau.

Mandla Masangos kontrakt med Randers FC udløber i sommeren 2018.

I videoen øverst kan du se debatten om Mandla Masango. Du kan se hele tirsdagens afsnit af Fodbold med Horup HER.

Herunder kan du se en Vlog, hvor Randers FC-fan Oliver Maltha forholder sig til Massango-sagen og fankulturen i Randers. 

01:22 Luk video