Olafur efter nyt nederlag: Nødt til at være mere hårdføre

Randers FC-træner Olafur Kristjansson vil ikke fokusere for meget på, at der var positive takter i spillet mod Silkeborg, når resultatet ikke kom

01:39

Syv nederlag i træk! Det er de triste kendsgerninger for Randers FC, efter kronjyderne lørdag endnu engang tabte – denne gang 0-2 i Silkeborg.

Spillemæssigt var der flere positive takter, men det kan holdet ikke bruge til meget, mener cheftræner Olafur Kristjansson.

- Vi skal ikke have alt for meget fokus på, at vi spiller så godt så godt, når vi ikke henter resultater. Vi har et fint fundament og spiller, som vi vil. Men vi får det ikke omsat til mål, siger træneren til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Silkeborg giver Randers FC sit syvende nederlag på stribe

Han mener, at krisen kun brydes ved at ændre kulturen i hverdagen.

- Spillerne skal være mere hårdføre over for hinanden i hverdagen. De spiller godt, men vi skal også hente resultater – det er afgørende, lyder det fra Olafur Kristjansson.

Glad for tilliden

I den modsatte lejr var der anderledes glæde at spore – både hos manager Peter Sørensen og angriberen Andreas Albers, der imponerede med begge Silkeborgs mål.

Holdet har ellers været inde i en kort dårlig stime med to klare nederlag til AaB. Den blev vendt i dag.

- Jeg er meget glad for, at vi får fundet sporet igen. I dag spiller vi 70 min. på højt niveau, og det er opløftende og betryggende, siger Peter Sørensen.

02:04

VIDEO: Se SIF-managerens syn på opgøret her. 

Luk video

Målhelten Andreas Albers har haft en blandet sæson med rigtig mange startere på bænken, men i dag fik han så chancen fra start.

- Det betyder meget for mig personligt. Det har været et hårdt sidste halve år, hvor jeg har startet meget på bænken. Nu får jeg vist tillid, og er glad for at kvittere med mål, forklarer Andreas Albers.

Med sejren er Silkeborg IF blot to point fra en plads i top 6 og medaljeslutspillet, imens Randers FC nu er nødt til at kigge nedad, fordi deres plads i slutspillet er truet.

Se interviewet med Randers FC-træner Olafur Kristjansson i videoen øverst i artiklen.

01:46

VIDEO: Det var en glad Andreas Albers, der gav interview efter kampen. 

Luk video