Olafur: Alle fik vist deres værd

Randers FCs cheftræner havde især ros til overs for flere af de unge uprøvede kræfter, der greb chancen i dagens sejr over Silkeborg

03:28

Det kronjyske superligamandskab fra Randers er i øjeblikket hårdt ramt af skader og afbud især på midtbanen, men det giver så plads til nye kræfter. Og ifølge cheftræner Olafur Kristjansson fik de alle i dagens opgør mod Silkeborg, som blev sendt hjem med et 1-0 nederlag, bevist deres berettigelse.

Blandt de unge spillere, som i dag fik chancen, var Jonas Bager, Mikkel Kallesøe og Kasper Enghardt. Sidstnævnte, der er kommet til fra Helsingør, spillere sin første superligakamp fra start.

- Kallesøe har efterhånden været med i en del kampe, Bager fik vist, hvad han er lavet af, og Enghardt spillede en rigtig god kamp, sagde Olafur Kristjansson om de unge håb efter sejren.

02:22

Hør her hvad Silkeborgs cheftræner, Peter Sørensen, sagde efter kampen. 

Luk video

Netop det at gøre plads til alle i en trup er en af trænerens helt store mål.

- Jeg vil have, at alle skal føle, de har en rolle og kan bidrage med noget. Derfor går jeg heller ikke ud og siger, at vi mangler spillere, for jeg sender jo 11 på banen, lød det fra islændingen.

Det ser altså ud til, at filosofien i hvert fald i fredagens kamp gav pote, og han selv et godt bud på, hvad der gør, at de nye spillere slog til i kampen.

- Det handler om tillid. Hvis jeg går ud og beklager mig over alle dem, vi mangler, så er tilliden væk, og så føler nogen sig som andenrangsspillere, forklarede Olafur Kristjansson.

En af de unge talenter bidrog sågar også med den afgørende scoring i opgøret. Mikkel Kallesøe scorede det eneste mål efter 36 minutters spil. 

Randers FC kravler med sejren op på tredjepladsen i rækken.        

Du kan få hele interviewet med træneren øverst i artiklen.