Oh Lands tøj revet væk på 10 minutter

50-60 personer stod i kø, da butikken åbnede

1 af 5

Lørdag formiddag var der lang kø foran Røde Kors' butik på Muslingevej i Egå, da butikken åbnede dørene klokken 10.

Det skyldtes, at den populære sangerinde Oh Land havde doneret tøj og smykker til Røde Kors, som tre udvalgte butikker lørdag satte til salg. Den ene af dem i Egå nord for Aarhus.

- Der stod 50-60 mennesker udenfor butikken, da vi åbnede klokken 10, og i løbet af ti minutter var det doneret tøj fra Oh Land solgt, siger Mogens Grøn, der er med i Røde Kors' bestyrelse i Aarhus, til tv2oj.dk.

Han fortæller, at butikken i Egå blandt andet havde fået en kjole, bukser, nederdele, trøjer og bluser samt smykker og sko til salg.

Priserne på de ting, som Oh Land havde doneret, lå på mellem 199 kroner og 299 kroner.

Vil have flere unge i butikkerne

- Vores formål med det her er selvfølgelig, at vi gerne vil sælge nogle ting og få nogle kunder i butikken, som gør en god handel og dermed kommer igen, siger Mogens Grøn og fortsætter:

- Vi vil gerne udvide vores kundegruppe, og vi vil gerne have flere unge ind i butikken som kunder, og så kan det være, at nogle også får interesse i at arbejde i vores butikker et par timer om ugen eller hver anden uge. De unge vil være bedre til at spotte tøj, som andre unge er interesserede i, siger Mogens Grøn.

Han håber, at flere kendte personer vil donere tøj til Røde Kors og på den måde være med til at skabe opmærksomhed om genbrug.