...og så fik han omsider et job!

Arbejdsdesperat havde succes med skiltestunt

Sebastian Duedahl har fået job. Han skal arbejde for Danske Bank i Aarhus, hvor han skal udøve support til netbankskunderne. Han starter i det nye job på tirsdag.

TV 2 | ØSTJYLLAND mødte den unge mand i februar, hvor han var blevet så desperat efter at få et job, at han stillede sig i vejkanten med et stort skilt med påskriften "HAR DU ET JOB TIL MIG?".

Se: Nægter at være arbejdsløs

Den nye arbejdsgiver har fortalt ham, at han udelukkende har fået arbejdet på grund af den aktion, han lavede på Randersbro fredag den 21. februar. En aktion der gik landet rundt på Facebook og blev omtalt i flere medier. Og det har nu givet pote.

- Det er ikke helt gået op for mig endnu, men jeg er super glad for det, det er helt uvirkeligt. De synes, det var modigt, at jeg turde udstille mig selv, og det viste det helt rigtige initiativ, sagde de, siger Sebastian Duedahl til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sebastian er uddannet salgsassistent og har, siden han blev færdiguddannet fra Jysk i Hobro, søgt over 200 stillinger uden succes. Derfor falder jobbet også på et tørt sted.

- Jeg er mere end klar til at starte, jeg har virkelig ventet længe på det her, siger Sebastian Duedahl til TV 2 | ØSTJYLLAND.