Officielt: BSV får Markussen

Nikolaj Markussen snupper to år i Bjerringbro-Silkeborg

Foto: Bjerringbro-Silkeborg

Bjerringbro-Silkeborg har onsdag aften offentliggjort, at klubben har skrevet kontrakt med Nikolaj Markussen.

Han skifter derfor til BSV til sommer, og den 211 centimeter høje venstreback har skrevet under på en toårig kontrakt.

- Bjerringbro-Silkeborg er en spændende klub med en rigtig dygtig træner og en stærk trup. Det er et hold, der spiller på et rigtig højt niveau, og det har de også vist i denne sæson med deres tredjeplads på trods af deres mange skader. Kan vi få en sæson uden skader næste år, synes jeg, at det ser rigtig spændende ud, siger Nikolaj Markussen i en pressemeddelelse.

Nikolai Markussen skifter til BSV fra ligarivaler fra Skjern Håndbold. Derudover har han tidligere spillet for Nordsjælland Håndhold samt BM Atletico Madrid i Spanien, ligesom det er blevet til 48 A-landskampe for Danmark.

Nu glæder 27-årige Nikolaj Markussen sig til at slutte sig til BSV til sommer.

- Det er et spændende sportsligt projekt, hvor jeg er tiltænkt en meget fremtræden rolle på venstre back, og det glæder jeg mig selvfølgelig til. Så handler det for mig bare om at forvalte den efter bedste velgående, siger han.

Se: Markussen på vej til BSV

I BSV glæder de sig over tilgangen af Nikolaj Markussen, som giver holdet en ny dimension i spillet.

- Vi er utrolig glade for, at Nikolaj Markussen har valgt os i de kommende sæsoner. Vi har manglet en dimension i vores spil i denne sæson, fordi vi har været uden venstreback, og lige netop den dimension kan vi lægge oven på vores spil med Markussen på holdet, siger Peter Bredsdorff-Larsen, der er cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg.

Han fortsætter:

- Det er en stor dansk profil, som vi kan tilføre holdet, og jeg ser Nikolaj Markussen og Bjerringbro-Silkeborg som et perfekt match. Vi vil få Markussen at se på et rigtig højt niveau, og med ham på holdet er vi et skridt længere på vejen mod at få det nye Bjerringbro-Silkeborg-hold op i den absolutte top i dansk håndbold.

Nikolaj Markussen skifter officielt til BSV den 1. juli 2015, og her får han trøje nummer 22.

Bjerringbro-Silkeborg - uden Nikolaj Markussen - møder onsdag aften AaB Håndbold.