Officielt: AGF-keeper klar igen

Er med i bussen til bundbraget i Viborg

AGF's vanlige førstemålmand og anfører Steffen Rasmussen har været ude i hele foråret grundet en lårskade, men nu er han klar til comeback for den kriseramte traditionsklub, der søndag møder Viborg i et sandt bunddrama.

Som TV 2 | ØSTJYLLAND kunne fortælle i går, har Steffen Rasmussen deltaget i træningen i de seneste uger og får i første omgang comeback med en plads på bænken, mens Emil Ousager passer målet, som han har gjort i hele foråret.

Træner Jesper Fredberg ser frem til forstærkningen, selvom det ikke fra start bliver til spilletid for Steffen Rasmussen.

- Vi er glade for at have vores normale anfører tilbage. Emil har gjort det rigtig godt for os, og han er stadigvæk førstevalget, men med Steffen tilbage får vi en ny konkurrencesituation, og selvom Steffen sidder på bænken i morgen, vil han helt sikkert kunne bidrage med sin store rutine og ro, siger Jesper Fredberg til agf.dk.

Kure ser kampen fra tribunen

Mens førsteanføreren er tilbage, må den vikarierende af slagsen, Anders Kure, se kampen fra tribunen. Han er endnu ikke blevet sin lægskade kvit.

Også Mate Vatsadze og David Devdariani er ukampdygtige, mens Alexander Juel Andersen afsoner karantæne. Til gengæld vender Stephan Petersen tilbage efter sin ankelskade.

Efter Sønderjyskes point mod Randers fredag aften ligger Viborg og AGF under nedrykningsstregen i Superligaen inden søndagens kamp med henholdsvis 27 og 29 point. Sønderjyske har også 29, men en bedre målscore end AGF.

Kampen begynder klokken 14.

Anders Holch Povlsen Bestseller

Anders Holch Povlsen er nu verdens 254. rigeste mand

Fællesskabets Hus plejehjem Skanderborg

playTo østjyske kommuner indfører besøgsrestriktioner på plejehjem

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

Lars Østergaard

Overlæge: For mange danskere vil sige nej til corona-vaccine

Anne Fjelsted Rasmussen

play Beslutningen er udskudt: Kræftsyge børn skal ikke til København endnu

Plejehjem

play Ældre Sagen: Her går Styrelsen for vidt