Øv! Mandag bliver grå i Østjylland

Det bliver en grå mandag morgen med risiko for regnvejr flere steder i Østjylland

01:10

Mandag betyder hver uge starten på hverdagene, og hvis man har brug for lidt hjælp til at komme ud af fjerene på en sådan dag, så er det ikke ved vejret, man skal kigge på i denne uge.

Læs også Galleri: Vinteren er kommet til Østjylland

Mandagens vejrudsigt er nemlig ikke noget at råbe hurra for. Det bliver gråvejr i hele Østjylland, og der kan i løbet af formiddagen også opstå lokale regnbyger. Temperaturerne kommer til at ligge på mellem fire og seks graders varme.

Hvis vi kigger lidt ud på eftermiddagen, vil skyerne fortsat ligge tungt over det østjyske. Dog kan der i de vestligste egne af regionen være en lille chance for solskin. Temperaturerne falder i løbet af eftermiddagen og vil ligge på mellem tre og fire plusgrader.

Læs også Puha! Så koldt er det fredag morgen i Østjylland

Tirsdag er det frem med paraplyen. Der vil komme en front ind og Østjylland med regn, og der er også risiko for lidt slud og sne specielt i Nord- og Syddjurs. 

Onsdag og torsdag fortsætter regnvejret i Østjylland, og vinden kommer til at tage til. Fredag vil vi opleve et fald i temperaturerne, og der vil komme nattefrost flere steder i Østjylland. 

I videoen øverst i artiklen kan du se den østjyske vejrudsigt for de kommende fem døgn.