Østjyske Mille klar til MGP: - Vi er rigtig spændte

11-årige Mille Liendgaard fra Østjylland skal lørdag aften deltage i årets MGP i Aalborg

01:25

Klokken 20.00 går det løs for den 11-årige Mille Liendgaard fra Risskov. Hun skal deltage i årets MGP-finale i Aalborg med sangen ”Til næste år”

- Vi er spændte. Vi har det godt, men vi er rigtig spændte, siger Mille og hendes band.

Vi er spændte. Vi har det godt, men vi er rigtig spændte.

Mille Liendgaard

Mille Liendgaards sang er blevet udvalgt blandt over 700 sange, og hun skal derfor lørdag aften dyste mod ti andre om at vinde dette års MGP.

Det store show foregår i Gigantium i Aalborg. Når Mille Liendgaard går på scenen, bliver det foran 4.500 tilskuere, men heldigvis er der også nogle genkendelige ansigter iblandt publikum.

- Der kommer rigtig mange, og det er helt vildt fedt, at de vil støtte os, siger Mille Liendgaard. 

Læs også Kan hun gøre 'Rasmussen' kunsten efter? - 11-årig østjyde klar til MGP

Generalprøve gik godt

Fredag blev der afholdt generalprøver på showet, og der fik Mille og resten af bandet lov at stå på scenen og synge deres sang for første gang.

- I går var det generalprøve, og det var megafedt. Ja det var bare helt vildt fedt at stå der sammen og prøve det, siger Mille Liendgaard. 

02:22 Luk video

Mille skal optræde med sangen ”Til næste år”, en sang hun selv har skrevet. Den tager udgangspunkt i årstiderne, og handler om, at både voksne og børn skal være mere nærværende.

- Det er en rigtig smuk sang, Mille har skrevet.  Og den tegner et billede, af den hun er, siger Hanne Liendgaard, der er mor til Mille.

Herunder kan du høre Milles sang: 

Mille - Til næste år | MGP 2018 | Ultra