Østjysk sexshop har solgt over tre kilometer dildoer

Danskerne er i den grad fan af sexlegetøj, viser salgstal fra webshoppen Sinful.dk

Foto: Colourbox

Danmarks største forhandler af sexlegetøj, aarhusianske Sinful.dk, har gennem 2016 taget pulsen på danskernes indkøbsvaner. Det er tydeligt at se, vi er vilde med sexlegetøj.

Sinful har blandt andet set nærmere på, hvor mange meter dildoer de sammenlagt har sendt i løbet af året. Tallene viser helt præcis 3.289 meter. Det svarer til længden på godt to Lillebæltsbroer.

Læs også Nu er den berygtede kussomat tilbage

Også håndjern har vist sig at være populære i de danske hjem i år. Her melder Sinful om et salg på 2631 sæt, hvilket er nok til at udstyre ca. 25 pct. af den danske politistyrke med håndjern.

Derudover har Sinful i 2016 forsynet danskerne med 6.659 liter glidecreme, og når shoppen kigger på sine salgstal fremgår det også tydeligt, at analt sexlegetøj til mænd hitter. Der er sket en stigning i salget på 36 pct. sammenlignet med 2015.

Læs også En vibrator under træet? Sexlegetøj som gave hitter

Rent geografisk er det især nordjyderne, der er vilde med sexlegetøj, lyder det fra Sinful. Ingen andre byer overgår Aalborg, når det gælder kærligheden til legetøjet. I Aalborg købte man næsten dobbelt så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet.

I år har Sinful ligeledes kigget nærmere på, hvilke navne der bestiller mest legetøj – altså hvilke navne der er de frækkeste. Undersøgelsen viste, at Lars og Mette er de frækkeste navne i Danmark.