Østjyder brugte søndag i naturen: Der er jo ikke noget bedre

Fuglehuse og hjemmelavet julepynt var bare nogle af de ting, der var på programmet ved Klostermølle

01:59

Det stod på søndagsoplevelser i den østjyske natur, da Natur & Ungdom sammen med Naturstyrelsen, Jægerforeningen og Danmarks Naturfredningsforening inviterede interesserede til juleåbent hus på Klostermølle ved Mossø.

Læs også Galleri: Her er jeres vinter-billeder fra december

Her var det blandt andet muligt at komme helt tæt på et af de dyr, som jægerne har fået ram på i den danske natur.

Der er jo ikke noget bedre end sådan dag her med frost og det ene og det andet.

Ejner Bøndergaard

Man kunne også besøge en af de mange kreative værksteder, der var sat op. Her kunne alt fra julepynt og snobrød til fuglehuse laves. 

Og de mange aktiviteter gik rent ind hos de besøgende denne søndag.

- Der er jo ikke noget bedre end sådan dag her med frost og det ene og det andet, og så komme ud og få brugt naturen til det, der er, og så er der nogle, der laver aktiviteter for os, det gør det jo dejligt nemt, siger Ejner Bøndergaard.

Ville give naturoplevelser

Hos arrangørerne håber man, at de mange besøgende har fået en oplevelse af, hvad man kan lave af spændende ting i den danske natur, når dagen er omme.

Læs også Glesborg dyster om Landsbypris: Frivillige stod bag beachbane

- Når man har været her, så har man forhåbentlig fået en oplevelse af, at der for eksempel kan lave en julegave selv og lave praktiske ting med fingrene og smage på noget af det, som man måske ikke oplever til hverdag, siger naturvejleder ved Natur & Ungdom Thomas Holgaard.

Se mere i videoen øverst i artiklen.