Odder Roklub hædret for miljøprojekt

Ved et arrangement for medlemmerne fik Odder Roklub overrakt miljøprisen "Grøn klubpris 2015" af repræsentanter fra Dansk forening for Rosport.

Foto: Odder Roklub

Den lokale roklub i Odder blev i sidste anerkendt for deres bæredygtige arbejde. Dansk forening for Rosport tildelte klubben den grønne klubpris for at have etableret projektet NUL-ENERGI KLUBHUS.

To repræsentanter fra landsforeningen havde taget hele turen fra hovedstaden til klubhuset på Rylevej ved Saxild Strand for at overrække rosportens fornemme miljø-pris, som ledsages af 10.000 kroner.

Formand for Odder Roklub, Torsten Traberg, bød velkommen og formanden for Dansk forening for Rosports miljøudvalg, Erik Trøigaard, motiverede prisen og roste klubben og de to ildsjæle Dennis Kragh Thomsen og Anette Lahn Hansen for deres store arbejde med at realisere foreløbig sidste etape af projekt NUL-ENERGI KLUBHUS.

De 35 fremmødte medlemmer fik også et par ord med på vejen fra Odder Byråd ved Marianne Hundebøll (SF) og fra Hanne Broe, Miljølisten. Fritz Kristensen fra LAG Odder-Hedensted udtrykte til sidst sin beundring for gennemførelse af projektet, som er det første, der har fået udbetalt LAG-midler fra LAG Odder.

Aftenen bød også på den traditionsrige vikingebøf, og til sidst stod den på sønderjysk æblekage og fri diskussion af aktuelle politiske og mere klubrelaterede emner.