Odder Roklub dominerede til det uofficielle DM

Der blev hevet medaljer med hjem til Østjylland, da Odder Roklub lørdag deltog i Euro Slide Open 2016

Foto: Odder Roklub

Foto: Odder Roklub

1 af 2

I weekenden blev det officielle danmarksmesterskab i slide-roning, hvor romaskinerne er spændt sammen på en række, så man kan ro toer, firer og otter, ligesom man gør på vandet. Og den disciplin var roerne fra Odder skarpe i.

I eliten-klassen stillede den rutinerede Juliane Elander op med stortalentet Julie Poulsen, og de to satte konkurrenterne til vægs og vandt en suveræn guldmedalje.

- Julie gav den mega gas. Det var en fornøjelse, og hun er bare en stjerne, sagde Juliane Elander efter sejren.

Læs også Østjyske roere høster guld og sølv ved World Cup

Julie Poulsen stillede også op på et firmandshold sammen med blandt andre Fie Udby Erichsen, og også her viste det unge Odder-talent storform. Igen blev det til guld.

På herresiden var Odders Steffen Bonde med i 8-slide på et mandskab af de bedste danske letvægtsherrer, og holdet blev nr. 2 efter de tunge, danske eliteroere.

Også i den såkaldte mastersklasse for de voksne sportsroere imponerede Odder Roklub. Her hev blandt andre Per Amby og Tage Staal guldmedaljer i hus.

- I Odder Roklub er vi stolte over at have så seje roere i både eliten og i masters-klassen. Det sætter en fed streg under, at både roning og konkurrenceroning er for alle og for alle aldre, lyder det fra klubben efter den succesfulde lørdag.