Odder henter stor stregspiller

Tidligere Viborg-profil afløser Hasan Terza på stregen

Det bliver den 28-årige tidligere Viborg-profil Rasmus Hansen, der skal afløse Hasan Terza på stregen hos liga-oprykkerne i Odder.

Rasmus Hansen lever op til den fysik, som i år har kendetegnet midteraksen på holdet. Han er nemlig en herre på to meter og en kampvægt på ikke mindre end 125 kg. Efter 9 år som ligaprofil i Viborg HK fra 2003 til 2012, har Rasmus Hansen de sidste par år spillet håndbold i Tyskland.

- Rasmus Hansen er ikke bare stor og stærk. Han er også en spiller, som kan støtte de unge talenter og tilføre holdet noget Liga-erfaring. Det er helt klart en forstærkning af holdet, og det bliver ikke mindre interessant af, at Rasmus Hansen ikke lægger skjul på, at han er sulten efter at komme hjem og vise sit niveau, siger sportschef Lars Borg i en pressemeddelelse.

Rasmus Hansen er udset til at danne makkerpar i midterforsvaret med en af hans gamle holdkammerater fra Viborg HK, Søren Trads, der sidste år kom til holdet efter fire år i norsk og schweizisk håndbold.

Odder arbejder på at få yderligere 2-3 forstærkning på plads, og forventer inden for kort tid at kunne offentliggøre de nye navne og dermed den samlede ligatrup.