Odder bygger ny stor skole

Odder Kommune har netop præsenteret det største byggeri i kommunens historie

02:28

1 af 2

Odder Byråd har besluttet at bygge en helt ny Skovbakkeskole, der skal rumme både daginstitution og skole med plads til i alt 650 børn.

- Det er en stor dag for børnene i Odder Kommune, fordi vi får en helt ny skole, som er fantastisk indrettet, og som bliver et stort brand for kommunen, siger direktør for børn og unge i Odder Kommune, Karsten Poulsen.

Skolen bliver det største byggeri i kommunens historie.

- Det er en stor investering, som kommunen har sparet op til i mange år. Samlet set koster det 100 millioner kroner at bygge skolen, og så har vi indgået et samarbejde med MT Højgaard/Deas om, at de også drifter den de næste 25 år. Så totalt set er det en investering på 240 millioner kroner, siger Karsten Poulsen.

Den nye skole bliver en erstatning for den mere end 50 år gamle Skovbakkeskolen.

- Vi vil jo rigtig gerne lave god varieret undervisning, og i øjeblikket er vi begrænset af halvtredser-byggeri med for små klasselokaler og lange smalle gange. Det her byggeri åbner op for mulighederne, siger skoleleder Jette Navntofte.

- Forventningen er, at vi får en skole og bygninger, som elever, forældre og personale tager til sig med det samme, og at de tænker med det samme, det er vores skole, fortsætter hun.

Hør interview med både Karsten Poulsen og skoleleder Jette Nauntofte i videoen øverst på siden.