Nyt samarbejde med AGF

Lokale klubber hopper med på vognen

Foto: agf.dk

Aarhus Fremad, Skovbakken og Vejlby IK træder ind i AGFs talentsamarbejde, som nu tæller 60 klubber fordelt ud over hele Østjylland.

- Det er lidt af en milepæl at få Skovbakken, Aarhus Fremad og VIK med på holdet og en tillidserklæring til hele vores projekt. Det viser, at vi godt kan kæmpe mod hinanden på banen, men samtidig arbejde tæt sammen uden for kridtstregerne for at nå et fælles mål om endnu flere og bedre fodboldspillere i Østjylland. Vi har alle muligheder for at skabe en unik talentudvikling, der kommer alle til gode, men kun gennem dialog, vidensdeling og fælles aktiviteter kan vi forløse det fulde potentiale, siger Rasmus Stenild der er leder af AGF Talentsamarbejde, til klubbens hjemmeside.

Og samarbejdet kommer ikke kun AGF til gode.

- Samarbejde er den eneste vej frem, hvis vi i fællesskab skal udvikle ungdomsfodbolden i Aarhus. Vi er begunstiget af et stort spillergrundlag i byen, og formår vi at trække i samme retning og lære af hinandens erfaringer, viden og ideer, kan vi løfte det generelle niveau til gavn for alle klubber - både elite, semielite og bredde. I Skovbakken, Aarhus Fremad og VIK vil vi gerne gøre et stykke arbejde for at bidrage til en positiv udvikling, og vi glæder os over, at AGF er lydhøre for vores input og ønsker. Derfor har vi sagt ja til at blive en del af samarbejdet, siger Leif Gjørtz Christensen, formand for Skovbakken Herrefodbold.

AGF har gennem de seneste år lavet forskellige talentcentre i Østjylland, og klubberne oplyser, at disse centre spiller en afgørende rolle for de tre klubbers samarbejde med AGF.