Nyt røveri mod butik

Samme gerningsmand står muligvis bag 12 røverier

00:33

1 af 2

For tolvte gang på lidt over en måned er en dagligvarebutik i Aarhus-området blevet udsat for røveri kort før lukketid. Tirsdag aften klokken 22 gik det ud over Netto på Lystrupvej i Lystrup.

- Manden går op til kassen og siger "Det er et røveri". Han får et mindre beløb og stikker så af, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekov til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Fremgangsmåden minder meget om de tidligere 11 røverier. Røveren kom ind i butikken kort før lukketid og truede sig til penge. Manden har også samme kropsbygning som gerningsmanden ved de øvrige røverier.

- Det minder meget om de andre. Og det er samme område, så det kan godt være samme gerningsmand, siger vagtchef Per Bennekov.

Læs også: Her slog røveren til

Politiet fik alarmen kl. 22.10 og var hurtigt på stedet. Selv om betjentene søgte efter spor med hunde, fandt de ikke ud af, hvordan røveren var kommet væk fra butikken.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, der har set noget eller som kan genkende den røde trøje. Den er ret nem at genkende, siger Per Bennekov.

Røveren beskrives som værende dansk af udseende og cirka 180 cm høj. Under røveriet var han iført en rød Adidas-trøje, sorte bukser samt hvide sokker i badesandaler. Han talte dansk.

Personer med oplysninger i sagen kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Du kan se video fra røveriet øverst i artiklen.