Nyt Randers-nederlag: Defensive koks kostede dyrt

Kronjyderne går på juleferie med fire nederlag i træk

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 3

To graverende defensive kiks i starten af de to halvlege var søndag eftermiddag årsag til, at Randers FC går på juleferie med fire nederlag i træk.

Hjemmekampem mod bundholdet Esbjerg endte med et kronjysk nederlag på 0-2.

Awer Mabil bragte Esbjerg på 1-0 efter syv minutter, inden Robin Söder i starten af anden halvleg øgede til 2-0. Med sejren rykker Esbjerg op på 12.-pladsen i Alka Superligaen, mens Randers er nummer fire. 

Læs også Randers FC sikrer sig talentfuld kantspiller

Gæsterne fik en ønskestart. Kampen var kun syv minutter gammel, da Alexander Fischer efter et Randers-hjørnespark på det groveste kiksede en tilbagelægning til målmand Hannes Halldorsson.

Esbjergs Awer Mabil takkede for den gave ved at løbe bolden op, og han bankede den mellem benene på Halldorsson til 1-0.

Det var ellers hjemmeholdet, der svingede taktstokken rent spillemæssigt i de første 45 minutter, men de havde svært ved at tilspille sig de helt åbne målchancer. 

Læs også Kronjysk trænerdarling fyret i Esbjerg

Derfor kunne Esbjerg gå til pause efter en meget fysisk styrkeprøve med det ene måls forspring.

Historien fra kampens start gentog sig efter pausen. Der skulle således kun gå 40 sekunder af anden halvleg, før Robin Söder øgede til 2-0.

  Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Bjørn Paulsen tog chancen udefra, og svenske Söder var først på returen i en situation, hvor Randers-keeper Halldorsson ikke så godt ud.

Gæsterne var åbenbart tilfredse med den stilling, for de stillede sig tilbage på banen og lod igen randrusianerne diktere spillet. Men trods et logisk spilovertag var det meget få åbne chancer, Randers FC skabte.

Fem minutter før tid var Kasper Fisker tæt på at bringe spænding i opgøret med et forsøg på selve trekantsammenføjningen, men flere mål blev der ikke scoret.

Dermed er Esbjerg sikre på ikke at overvintre på sidstepladsen i Alka Superligaen. 

 

Randers FC-Esbjerg 0-2 (0-1)

0-1 Awer Mabil (7. minut)
0-2 Robin Söder (46. minut)
Tilskuere: 3.923

 

03:23

VIDEO: Randers-træner Ólafur Kristjánsson bakker sin assistentræner op efter verbal krig i kølvandet på udekamp mod FCK forrige weekend.

Luk video