Nyt grundforløb i Pederstrup

Tradium tilbyder transport og logistik 

Første grundforløb på transport og logistik begynder 21. oktober 2013 på Tradium Transportuddannelsescenter Djursland i Pederstrup. Tilmeldingsfristen er 30. september. Interesserede kan ringe på telefon 87 10 04 61 for yderligere info.

Unge fra Djursland får nu lettere ved at komme på deres erhvervsuddannelse inden for transport og logistik.

Tradium opretter nemlig nu et grundforløb i Pederstup indenfor transport og logistik.

- Tradium vil gerne gøre det lettere for kommende transport- og logistikelever fra Djursland at komme på deres uddannelse. I dag skal man som transport- og logistikelev til Århus eller Randers for at tage uddannelsen. Men geografisk og mentalt kan det være mere overskueligt at begynde en uddannelse, der ligger i ens geografiske nærområde. Derfor opretter vi nu grundforløbet inden for transport og logistik i Pederstrup, oplyser uddannelseschef Lone Beck Sønderby, Tradium i en pressemeddelelse.

Målgruppen for grundforløbet er unge menensker på Djursland, der gerne vil i gang med en transport- eller lager og logistikuddannelse.

- Det er vigtigt for lokalsamfundet, at der er så stort et udbud af uddannelser som muligt på Djursland. Med det her initiativ udvider vi uddannelsessortimentet til gavn for hele området, siger uddannelseschef Lone Beck Sønderby, Tradium.

Tradium Transportuddannelsescenter Djursland i Pederstrup har alle faciliteter til at afvikle grundforløbet på transport og logistik, herunder et transportfagligt undervisningsmiljø.