Nyt groft AGF-rugbrød

Langenæs Bageriet lancerer rugbrødet Fredensvang

Modelfoto

Groft, sundt og velsmagende. Sådan beskriver Langenæs Bageriets selv sit nye rugbrød Fredensvang.

Rugbrødet er lavet på ægte surdej, og indeholder så mange kerner, at brødet lever op til kriterierne for at opnå Fuldkornsmærket.

Sund samvittighed
Når du køber Fredensvangs-rugbrødet donerer Langenæs Bageriet 2 kr. til AGFs Talentudvikling og 2 kr. til Børnecancerfonden. Dermed udvider Langenæs Bageriet den AGFske brødfamilie, der i forvejen omfatter det stenovnsbagte Firenzebrød.

- Langenæs Bageriet er stolt af, at vi nu har to lækre brød, hvor kvalitet og sundhed går op i en højere enhed. Særligt fordi vi kan kombinere det med, at vi tilgodeser gode - og vigtige - formål, hvor børn og unge hjælpes, siger bagermester Michael Spottag i en pressemeddelelse.

Langenæs Bageriet har allerede sendt mere end kr. 30.000,- til både AGF og Børnecancerfonden i kraft af solgte Firenzebrød, og forhåbningen er selvfølgelig at kunne donere endnu mere.