Nyt ansigt i Århus Håndbold

Tidligere GOG-spiller med stor fysisk og vindervilje

Med to meter i højden og 110 kg rå muskelstyrke er det en stor fysik, den 24-årige Morten Bjørnshauge kommer til Aarhus med. Stregspilleren er hentet i GOG, hvor han var med til at sikre oprykningen til landets bedste række. I denne sæson er det blevet til 22 kampe og 38 mål.

Træner Erik Veje Rasmussen glæder sig til at byde den nye spiller velkommen:

- Bjørnshauge har et meget stort potentiale, og derfor er vi glade for, at han vil spille hos os. Han er en spiller, som ikke er sprunget helt ud endnu, men han er en spiller med en enorm fysik og en stor vilje, som gerne vil udvikle sig. Vi har en forventning om, at han er en spiller, som vil tage nogle rigtig fine skridt fremad, og at han bliver en rigtig dygtig ligastreg til næste år, siger Erik Veje Rasmussen i en pressemeddelelse.

De store forventninger er gensidige.

- Jeg forventer, at jeg kommer til at etablere mig som ligaspiller. Vi får et meget spændende hold i næste sæson, og jeg tror på, at vi kan blande os i toppen. Derudover glæder jeg mig til at få Erik Veje Rasmussen som træner. Han er i mine øjne en af ligaens allerbedste trænere, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan bidrage med meget i forhold til min udvikling som håndboldspiller, siger Morten Bjørnshauge.

Det er ikke kun på træningsbænken, at den nye Aarhus-streg ser en kapacitet, der kan hjælpe til hans udvikling.

- Jeg er håber på, at jeg kommer til at rykke mig en del med nye folk omkring mig, og specielt ser jeg frem til at spille sammen med Mads Lind. Han har så meget rutine, og jeg er sikker på, at jeg kan drage stor nytte af hans erfaring.