Nye spor i drabs-sag

Politiet offentliggør nye oplysninger i drabssag fra Auning og håber på hjælp fra offentligheden

Østjyllands politi offentliggør i dag nye oplysninger i drabs-sag fra Auning, hvor en 19-årig mand i slutningen af oktober blev fængslet og sigtet for drabet på en 25-årig mand.

De nye oplysninger består af et kort over det område, hvor politiet formoder, at liget af den 25-årige dræbte kan være gravet ned.

Desuden offentliggør politiet senere i dag et billede af den bil, som den 19-årig kan have brugt i forbindelse med drabet. Det drejer sig om en blå fiat punto, som den 19-årige angiveligt brugte som flugtbil og til at transportere liget af den dræbte i.

Stak ild til hus
Drabet på den 25-årige mand fra Auning skulle ifølge politiets efterforskning være sket den 24. oktober i et hus i Auning, hvorefter den 19-årige skulle være kørt væk med liget og offerets to hunde.

Inden han kørte, stak han ild til huset, der brændte ned til grunden. Da den 19-årige blev anholdt på Sjælland, var liget af den 25-årige forsvundet, og det er endnu ikke blevet fundet.

Den 19-årige er narkomisbruger, og drabet kan formentlig være begået i en narkorus. Den dræbte kommer selv fra et misbrugsmiljø, men var i færd med en uddannelse.

Beder offentligheden om hjælp
Østjyllands Politi håber, at de nye oplysninger i sagen kan bane vejen for en opklaring af drabssagen, og opfordrer offentligheden til at kontakte politiet, hvis de har oplysninger i sagen.

På baggrund af deres efterforskning, har politiet en stærk formodning om, at liget er begravet et sted i den trekant, som fremgår af det netop offentliggjorte kort. Området vil så snart vejret tillader det, blive gennemsøgt af F16 fly, som under flyvninger vil filme og affotografere området.

Politiet er interesseret i opkald fra alle, der måtte have konkrete oplysninger i sagen.