Nye spillere viste målnæse

Vandt testkamp mod Hobro med 3-0

Randers FCs Nicolai Brock-Madsen scorede det ene mål mod Hobro. De to øvrige scoringer stod Viktor Lundberg og Martin Svensson for. Arkivfoto. Foto: www.briansorensen.net

Randers FC hev den forventede sejr hjem, da kronjyderne tirsdag aften mødte Hobro på udebane.

Lokalopgøret blev lanceret som hjemmeholdets 100 års jubilæumskamp. Nogen jubilæumsgave blev der dog ikke uddelt fra kronjyderne, der vandt opgøret med hele 3-0.

Randers FC stillede i noget nær stærkeste opstilling. Nyindkøbet Viktor Lundberg takkede for sin plads i startopstillingen ved i 1. halvleg at skyde kronjyderne i front, da han udnyttede en aflevering fra Nicolai Brock-Madsen.

Et par minutter før pausefløjtet kom Randers FC foran 2-0. Denne gang var det oplæggeren til det første mål, Nicolai Brock-Madsen, der fik bolden over stregen.

Se: Alle er klar til kamp

Fra 2. halvlegs start kom nyindkøbte Martin Svensson på banen i stedet for Jonas Kamper. Den tidligere Silkeborg-spiller pandede i den sidste del af kampen et indlæg fra Adama Tamboura i nettet til slutresultatet 3-0.

Trods den sikre sejr over den nordjyske 1. divisionsklub var cheftræner Colin Todd ikke helt tilfreds med præstationen.

- Når vi har bolden, synes jeg, at vi gør det godt. Men omvendt skal vi også blive bedre til at generobre bolden, når vi mister den, siger han til klubbens hjemmeside.

Randers FC spiller sommerens sidste træningskamp på lørdag, når AGF kommer på besøg på AutoC Arena. Der er fri entré til det østjyske lokalopgør.