To nye spillere til Århus Håndbold

Glæder sig til at spille i Europa

Århus Håndbold har i dag præsenteret to nye spillere. 23-årige Kasper Olsen, der kommer fra HK Malmö og som tidligere har spillet for FIF og FCK Håndbold, og Rune Ohm, der er hentet i SønderjyskE, hvor han i denne sæson er klubbens topscorer.

I Aarhus er de glade for at have skrevet kontrakt med de to spillere.

- Der er tale om to klassespillere, der vil gå direkte ind på vores hold. Kasper Olsen har trods sine blot 23 år masser af erfaring og har haft en bærende rolle i Malmö. Han var med på det meget talentfulde U21-landshold, der i 2011 vandt VM-sølv og er en meget stærk venstre back. Rune Ohm på den modsatte back kræver reelt ingen præstation. Han har været en af ligaens farligste spillere i flere sæsoner og er virkelig en spiller, der leverer med hjertet, hvilket han har sat en tyk streg under i SønderjyskE, siger Henrik Lundorff, direktør i Århus Håndbold i en pressemeddelelse.

De to nye Århus Håndbold-spillere ser frem til de nye udfordringer. De glæder sig ikke mindst til at skulle spille håndbold i Europa i den kommende sæson.

- Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at komme til at spille på et særdeles spændende hold, hvor der er en blanding af unge og rutinerede spillere. Det er helt klart et skridt opad rent karriere- og udfordringsmæssigt, for i min tid i FCK blev det ikke til meget spilletid. Århus Håndbold er et hold, der gennem flere sæsoner har vist, at man hører til i toppen, og jeg ser også frem til at skulle spille europæiske håndbold i næste sæson, siger Kasper Olsen.

Rune Ohm, nævner også kvalifikationen til europæisk håndbold som et stort plus ved klubskiftet.

- Det er da helt klart en gulerod. Men generelt glæder jeg mig til at skrive et nyt kapitel i Århus Håndbold, der virkelig har præsteret efter jul og har en spændende trup med en blanding af unge og lidt mere rutinerede spillere. For mig bliver det vigtigt fortsat at spille med et højt bundniveau, så jeg, selv om det ikke bliver til så mange mål i en kamp, stadig er plusspiller, siger Rune Ohm.

Med en sejr over Mors-Thy Håndbold på lørdag er Århus Håndbold klar til dette års DM-semifinaler.