To nye i SIF

Ekstra målmand og forsvarer før sæsonstart

Silkeborg forstærker defensiven i form af 21-årige Sune Kiilerich, der kommer til klubben fra italienske Sampdoria. 

Kiilerich skiftede sidste år FC Midtjylland ud med den italienske Serie B-klub, men fik aldrig succes og blev i stedet lejet ud til Viborg. Nu er Sune Kiilerich klar til at spille sin chance i Superligaen.

- Jeg ved godt, at startopstillingen er utrolig stærk, men vi er ikke specielt mange forsvarsspillere, så jeg er sikker på, at der nok skal blive spilletid til mig, siger Sune Kiilerich til tipsbladet.dk. Det eneste, der mangler, før Kiilerich kan få debut i Superligaen, er hans spilletilladelse.

Til pladsen i målet har Silkeborg hentet den 23-årige kroat Josip Solic, der for kort tid siden var til prøvetræning i klubben. I dag lander målmanden i Danmark for at slutte sig til resten af superligatruppen på en toårig kontrakt.

- Vi får i Josip Solic en kompetent keeper, der leverede varen både i kamp og til træning, da vi testede ham. Attituden og indstillingen er også god, så vores naturlige sidste skanse, Lasse Heinze, får nu præcis den sunde konkurrence, som vi har manglet, siden vi sagde farvel til Kenneth Falkenberg, siger SIFs cheftræner Troels Bech.