Ny tribune på Essex Park Randers

Socialdemokraterne og SF er klar til at bygge ny tribune på Randers FC's hjemmebane. Essex Park skal også geares til store koncerter.

I dag består Essex Park Randers kun af tre tribuner, mens tilskuerne på den nordlige del af stadion må tage sig til takke med en vold bestående af grus og fliser.

Men det bliver der med stor sandsynlighed ændret på.

Ifølge websiden DitRanders.dk har Socialdemokraterne og SF i Randers mandag indgået en aftale om at finansiere færdiggørelsen af Essex Park Randers med en såkaldt nordtribune.

Aftalen indebærer også, at tribunen skal indrettes med koncertscene-faciliteter, så stadion i fremtiden er velegnet til store udendørs koncerter.

Hidtil har Beboerlisten spændt ben for en stadion-udvidelse, men nu ser det altså ud til, at planerne bliver en realitet. SF er dog ikke repræsenteret i byrådet i øjeblikket, men satser på at drage fordel af medvinden for partiet på landsplan og dermed blive repræsenteret efter det kommende kommunalvalg.

Lykkes det SF at blive repræsenteret i Randers Byråd, kan stadion-aftalen formenlig blive vedtaget efter nytår. Pengene skal findes via grundsalg.