Ny talentchef på plads i AGF

40-årige Anders Madsen tiltræder 1. marts som ny talentchef

Foto: badenfoto.dk

AGF har nu taget vigtigt skridt i deres talentudvikling. Til posten som talentchef og A+-træner har klubben ansat Anders Madsen.

- Vi er glade for, at Anders nu bliver en del af AGF. Rekrutteringsprocessen har været i gang i et stykke, og vi har haft flere spændende kandidater. Blandt disse synes vi, at Anders' profil passer bedst til AGF, og de planer, vi har for talentudviklingen, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

40-årige Anders Madsen har siden 2009 været tilknyttet AC Horsens i forskellige funktioner. Blandt andet som talentchef, assistenttræner for førsteholdet og chefscout. Han har også en fortid som reserveholdstræner, individuel træner og chefscout i FC Midtjylland samt ungdomselitetræner i AaB.

Ifølge sportschefen får AGF en hårdtarbejdende person, der tidligere har vist gode resultater i jobbet som talentchef, og det håber Jens Andersson at få stor gavn af i AGF's talentarbejde.

- Han har de rigtige kvalifikationer og ved, at talentudvikling først og fremmest drejer sig om at udvikle spillere til vores førstehold - at udviklingen af den enkeltes spillers kvaliteter skal være i fokus fremfor at skabe de stærkeste ungdomshold. Han er desuden enig i den strategi, vi har lagt, og deler vores syn på den spillestil, vi ønsker at praktisere og udvikle spillere til. Jeg er sikker på, at vi med Anders har fundet den helt rette person til at stå i spidsen for AGF's talentudvikling, siger Jens Andersson.

Anders Madsen ser frem til de nye udfordringer i Aarhus.

- Det er en spændende opgave, som jeg sammen med de mange ungdomsspillere, trænere-, og -ledere glæder mig til at tage fat på. Jeg er overbevist om, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. AGF er begunstiget af et stort befolkningsgrundlag i forhold til at skabe en velfungerende talentudvikling, og det store potentiale vil jeg gerne være med til at forløse, siger Anders Madsen, der har den højest mulige træneruddannelse, UEFA's P-licens.

Anders Madsen er uddannet folkeskolelærer. Han er gift og er far til tre piger