Ny stregspiller til Randers HK

Håndboldklub henter forstærkning i Sverige

Foto: Randers HK

Når gamle spillere går, må nye spillere træde til. Håndboldklubben Randers HK har i denne måned foretaget flere omrokeringer i spillertruppen.

I torsdags kom det frem, at Randers Hk havde hentet Camilla Dalby hjem fra Boducnost på en treårig kontrakt, og nu melder endnu en ny spiller sig på banen.

Se også: Henter Dalby hjem

Det er den 22-årige stregspiller Clara Monti Danielsson, som nu kan trække i den blå-hvide trøje. Hun har skrevet under på en kontrakt på to år.

- Vi er rigtigt glade for at, det er lykkedes at skrive kontrakt med Clara, der er en meget ombejlet spiller. Hun besidder nogle helt unikke kompetencer og er en meget stærk 2-vejs stregspiller. Hun har god speed i fødderne og mestrer at dække de 4 midterpladser i forsvaret., siger direktør Jens Jørgen Andersen i en pressemeddelelse.

Clara Monti Danielsson kommer fra den svenske klub Lugi, hvor hun i indeværende sæson har scoret 44 mål på 54 chancer.

Det er denne vilje og kampgejst, som Randers HK håber, at kunne drage fordel af:

- Clara er en perfekt makker til Kathrine Heindal, da deres spidskompetencer er forskellige. Det bliver vel ligaens stærkeste og mest spændende makkerpar med hende og Kathrine Heindahl på stregpositionen. Vi glæder os til at se hende tørne ud for de blå i næste sæson

Randers HK har i januar i år sagt farvel til Angelica Wallén, som skifter til den franske klub Toulun, og målmand Ana Wojcik, der ikke har fået forlænget sin kontrakt.