Ny spiller til AC Horsens

Lejer målmand i FC Nordsjælland

Superliganedrykkerne fra AC Horsens har indgået en lejeaftale med FC Nordsjællands målmand Thomas Villadsen, der slutter sig til AC Horsens med øjeblikkelig virkning.

Thomas Villadsen bliver en del af en målmandstrio sammen med Lasse Heinze og Aleksandar Stankovic.

- Thomas Villadsen er en rigtig dygtig målmand, og han er meget sulten efter at bevise sig selv. Han er fremragende rent målmandsteknisk, og han er dygtig med fødderne, så vi glæder os over, at han fortsætter karrieren hos os, fortæller Johnny Mølby på AC Horsens hjemmeside.

Den 28-årige målmand ser også selv frem til at tilbringe den kommende sæson i Horsens.

- AC Horsens er en klub, der burde være i Superligaen, og klubben har ambitioner om en hurtig tilbagevenden samt en etablering på sigt, så det er selvfølgelig interessant for mig. Min sult efter spilletid er stor, og her får jeg mulighed for spilletid på et rigtig fint niveau samt træning på superliganiveau. AC Horsens står for fint fodbold samt en stærk vilje og mentalitet, hvilket jeg selv har oplevet, når jeg har mødt AC Horsens med FC Nordsjælland og FC København. Der bliver arbejdet hårdt for tingene, og det er noget af det, jeg har lagt vægt på. Jeg kender nogle af spillerne, blandt andre Nabil Aslam, der kun har talt godt om klubben, så det har ikke været et svært valg, fortæller Thomas Villadsen, der har afvist udenlandske klubber og andre klubber i Nordic Bet Ligaen.