Ny målmands-træner i AC Horsens

Klubben har lavet en aftale med Peder Hansen for foråret 2016

Foto: AC Horsens

AC Horsens har de seneste måneder været på jagt efter en ny målmandstræner til klubben, og nu er der lavet en aftale med Peder Hansen.

I efteråret var den 37-årige målmandstræner ligeledes tilknyttet Odder IGF, et job han fortsætter med sideløbende med jobbet i AC Horsens. Og tidligere har Peder Hansen været tilknyttet AC Horsens som målmandstræner for ungdomsholdene samt på SportsCollege Horsens.

Den nye målmand ser frem til de nye udfordringer:

- Det er en god chance for mig for at vurdere om jobbet som målmandstræner på senior eliteplan er noget for mig. Vi har lavet en kort aftale gældende for foråret så begge parter kan se hinanden an, og det passer mig ganske fint. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med træningen og få opbygget et godt, givende og tæt forhold til klubbens keepere, fortæller Peder Hansen, der selv har en baggrund som målmand, til klubben hjemmeside.

Målmands-træner skifter til mestrene

Stillingen som målmandstræner blev ledig, da den forhenværende træner, Nicolai Pold, i november meddelte, at han skiftede fra AC Horsens til mestrene fra FC Midtjylland.

Træner Bo Henriksen er glad for aftalen med afløseren til Nicolai Pold.

- Nicolai Pold var måske en af de dygtigste målmandstrænere i dansk fodbold, så vi er glade for at Pold fik muligheden i FC Midtjylland. Nicolai Pold startede på samme måde, som Peder Hansen nu gør, så vi glæder os til samarbejdet med Peder og til at se hvordan vi kan udvikle målmændene i AC Horsens sammen. Det er supergodt, at vi kan rekruttere internt og få en mand som kender klubbens værdier på nærmeste hold, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.