Ny målmand har sommerfugle i maven

Stort pres på debuttant i AGF?s mål

Foto: AGF

AGF?s debuterende målmand, den 23-årige Emil Ousager har sommerfugle i maven før aftenens kamp. Han er sat ind mellem stængerne efter at Steffen Steffen Rasmussen blev ukampdygtig på grund af en brækket knogle i hånden.

Emil Ousager, der i slutningen af maj skrev under på en tre-årig kontrakt med AGF, ser frem til at debutere foran AGF's hjemmepublikum.

- Jeg er selvfølgelig spændt og har sommerfugle i maven, men jeg glæder mig utroligt meget. Jeg ved også godt, at der er et stort pres på mig, og det skal så vise, at jeg kan tackle, siger Emil Ousager til agffodbold.dk.

Som ballast trækker han blandt andet på en enkelt Superliga-optræden for OB og en Europa League-kamp mod Stuttgart med 30.000 tilskuere på lægterne, men kampen i morgen rangerer han dog højere.

- Det er indtil videre helt klart den vigtigste kamp i min karriere, fordi det er den første afgørende kamp, jeg skal stå, så det bliver meget specielt.

- Vi har mest snakket om, at det vi arbejder med i hverdagen, skal jeg gå ud og gøre i kampen. Jeg skal være afslappet og udstråle overskud og ro. Der er jo en grund til, at AGF har hentet mig til klubben. Det er, fordi de tror på mig, og det skal jeg have med i baghovedet og vise på banen, understreger Ousager overfor agffodbold.dk.

Se mere om AGF-kampen i TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 19.30